Magunkról

A PixelPerfect.hu frissen alakult weblapkészítő vállalkozás.

Jelenleg ketten dolgozunk a honlapokon, emellett igénybe veszünk külső szakmai és kreatív tanácsokat. Emellett nem webes területen dolgozó ismerősök segítségével is teszteljük az oldalaink hatását.

A csapat:

Barnabás

Szabolcs Barnabás

Barnabás 10 éve dolgozik az informatikai iparban és színes webes múlttal rendelkezik. Első honlap próbálkozásait még 1997-ben készítette és végigkövette az utóbbi 20 év technikai fejlődését. Többek között részt vett egy állami hivatal pályázati rendszerének fejlesztésében, egy hazai vezető mentoriskola online információs rendszerének kialakításában és egy sikeres Holland startup első házon belüli web programozója is volt.

Barnabás nagy hangsúlyt fektet a fogalmazásra. Ez informatikusként szokatlan lehet, és valóban, a Bristoli Egyetemen vele is közölték, hogy "érthetetlen, amit ír, de ez nem is baj, mert külföldiként esélye sincs arra, hogy valaha is jobb legyen". Azóta "bolondbiztos" írástechnikai módszereket elsajátítva több Cambridge-be ill. Oxfordba bejutott diák motivációs levelének megírásában segített. Számára a weblapok elkészítésénél is a legizgalmasabb lépés a szövegek megfogalmazása.

Barnabás nehezen ismeri ki magát komplikált rendszerekben, ami miatt könnyen átlátható, egyszerű egységekből építkezik. Jól megfogalmazott, egyszerűen strukturált kódot ír, hangsúlyosan ipari standard, minőségi alapokra támaszkodva.